Home Inhoud Contact     Katholieke Universiteit Nijmegen partner van uQuit Vrije Universiteit Amsterdam partner van uQuit   

Gratis download 

Home

 

sign - stoppen met roken - home

De rol van uQuit

Tijdens het stoppen met roken is er sprake van verschillende fasen:

* Tijdens de eerste fase denk je er nog niet aan te stoppen met roken. Je bent best tevreden met je leefstijl.

* Hierop volgt een fase waarin je enkele nadelen gaat zien met betrekking tot je rookgedrag. Je ziet de gezondheidsrisico’s in. Aan stoppen denk je echter nog niet.

* In de volgende fase zie je steeds meer nadelen van het roken in en neem je je voor om er iets aan te veranderen. Dit is de fase waarin uQuit jou begint te begeleiden.

* Je ziet in dat de nadelen van het roken zwaarder wegen dan de voordelen ervan. Je bent op het punt om te stoppen. UQuit is nog steeds je begeleider.

* Beginnen met stoppen is niet een eenmalige prestatie, maar eerder een avontuur waarin je een hoop over jezelf leert: wat kun je goed, en wat kost je moeite. Sommige situaties zijn voor jou gemakkelijker te hanteren dan andere. Omdat deze fase voor de meeste mensen erg intensief is, besteedt uQuit hier extra aandacht aan.


     

Downloaden en installeren,  

Je beantwoordt in eerste instantie een paar vragen. Op basis van die vragen wordt bekeken of uQuit geschikt is voor jou. Als uQuit echt niet geschikt is voor jou kun je het programma ook niet gebruiken, en zal dat de komende 3 weken ook niet kunnen.  Al je gegevens en alles wat je vertelt zal vertrouwelijk behandeld worden en zal dus privé blijven.

Het download-bestand is 10 mB, en zal geïnstalleerd worden in je programma bestanden (program files). Om het programma te installeren op je computer heb je een vrije ruimte van 40 mB nodig. Bij de setup krijg je straks de optie om een snelkoppeling (shortcut) van uQuit op je bureaublad te zetten. Dit raad ik aan. 

  • uQuit is alleen geschikt voor Microsoft Windows 98 besturingssysteem en hoger.

Als uQuit eenmaal geïnstalleerd is staat het bij:

  •  Start à Alle programma’s à uQuit à uQuit (Start à All programs à uQuit à uQuit),

  •  En eventueel ook als snelkoppeling op je bureaublad.

Download pagina

 

Licentie

 Daily sudoku | sudoku book
Copyright © 2004 Ronen Azachi. All rights reserved.