Home Up Inhoud ContactInfo in Englishenglish stoppen met roken information      Katholieke Universiteit Nijmegen partner van uQuit Vrije Universiteit Amsterdam partner van uQuit 

In het Nieuws 

Home

 

stoppen met roken sign

 

Press release

 

Stoppen met roken-site voor jongeren
Stoppen met roken-site voor jongeren
Site helpt jongeren stoppen met roken
Relevant nieuws op andere sites:
- Stoppen met roken-site voor jongeren (www.uQuit.nl)
 
Online stoppen met roken

De Katholieke Universiteit Nijmegen en de Vrije Universiteit in Amsterdam komen met een primeur: zij hebben een site ontwikkeld die jongeren op een persoonlijke manier moet begeleiden als ze willen stoppen met roken. Wie wil stoppen kan terecht op www.uquit.nl. Bedoeling is dat je het programma dat de universiteiten aanbieden downloadt en dat je een vragenlijst invult. Op grond van die informatie geeft uQuit je achteraf persoonlijke tips, nuttige informatie en steun op moeilijke momenten. Het programma loopt samen met de ex-roker doorheen de moeilijke eerste maand na de laatste sigaret.

Stoppen met roken? uQuit helpt!

Rook jij? En heb jij al eens gedacht aan stoppen met roken? Misschien twijfel je daar al lang over of heb je duidelijke plannen. uQuit helpt je gratis met stoppen door je informatie en tips te geven en je te ondersteunen bij jouw eigen moeilijke situaties.

Stopen met roken door middel van computerprogramma
Site helpt jongeren te stoppen met roken
Online stoppen met roken voor jongeren
Computer helpt jongeren stoppen met roken

Professor Hedwig Boudrez, die aan het Universitair Ziekenhuis van Gent antirookconsultaties geeft, vindt het een goed idee.

Site helpt jongeren te stoppen met roken
Online stoppen met roken
Stoppen met roken-site voor jongeren.
Stoppen met roken? Uquit help u studentenco

 

Copyright 2004 Ronen Azachi. All rights reserved.