Home Inhoud Contact     Katholieke Universiteit Nijmegen partner van uQuit Vrije Universiteit Amsterdam partner van uQuit   

Meer info 

Home
nicotine_verslaving

 

sign - stoppen met roken - home

Wat doet uQuit? Waarom uQuit? | Hoe lang duurt het? | Ik wil stoppen met roken?| uQuit en onderzoek|Hoe werk uQuit

uQuit en onderzoek

uQuit is een project van onderzoekers van de Vrije Universiteit in Amsterdam, de Katholieke Universiteit van Nijmegen en de stichting Instituut voor Onderzoek naar Leefwijzen & Verslaving (IVO) in Rotterdam. uQuit heeft geen commerciële bijbedoelingen en je zult tijdens het gebruik dan ook niet geconfronteerd worden met reclameboodschappen. Jouw gegevens zullen uitsluitend, geanonimiseerd natuurlijk, voor onderzoek gebruikt worden. Voordat je het programma download kun je daar toestemming voor geven. Je helpt dus niet alleen jezelf, maar ook de wetenschap, en daarmee weer een heleboel anderen! Meer info in Engels

Wat doet uQuit?

uQuit begeleidt jou bij het stoppen met roken. Als eerste vul je een vragenlijst in, zodat uQuit jou beter leert kennen. Op basis van de informatie die uQuit dan over jou heeft, zal uQuit jou tips en informatie geven, steunen en motiveren bij moeilijke momenten. uQuit is dus op jou persoonlijk gericht. Al je gegevens en alles wat je vertelt zal vertrouwelijk behandeld worden en zal dus privé blijven.

uQuit probeert jou door middel van het programma zo goed mogelijk te helpen, maar als je er even echt niet uitkomt, of je zit met een vraag of een probleem waar je het antwoord echt niet op kunt vinden, dan kun je uQuit mailen: help@uquit.nl. Mocht het zo zijn dat uQuit jou echt geen passende hulp kan geven, dan verwijzen we je naar je huisarts, de telefonische coach van Stivoro (waarvoor je je via 0900-9390 (10 eurocent per minuut) kunt aanmelden) of een van de andere hulpmiddelen en/of –methoden die je op www.stopeffectief.nl kunt vinden.

 

Hoe lang duurt het?

Hoe lang het programma duurt is natuurlijk afhankelijk van wanneer je precies stopt. Daarna zal uQuit nog ongeveer 1 maand nodig hebben om je te begeleiden.

 

Waarom uQuit?

Waarom zou je juist uQuit gebruiken om te stoppen met roken? Dat is een goede vraag. Het bijzondere van uQuit is dat het heel persoonlijk is. Door de vragenlijst in te vullen, leert uQuit jou beter kennen. En deze kennis zal uQuit ook gebruiken bij de informatie, tips en motivatie die hij jou geeft. Dit maakt uQuit anders dan ‘normale’ stopmethodes. Je kunt uQuit meer zien als begeleider, vriend, hulp, of hoe je het maar noemen wilt, bij het stoppen met roken. Bovendien kun je er, naast een rookvrij leven, iets mee winnen. Onder iedereen die met het programma meedoet, en het programma afmaakt, worden 4 mp3-spelers verloot (tot 1 juli 2004)! uQuit geeft veel informatie en tips, dus je zult er zeker iets van opsteken, je kunt er een mp3-speler mee winnen, en bovendien is uQuit gratis, dus waarom niet uQuit?

Ik wil stoppen met roken, wat moet ik doen?

uQuit is er om jou te begeleiden bij jouw stoppoging. Maar van jou wordt natuurlijk ook iets verwacht. Je moet dus binnen 2 weken stoppen met roken en om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen is het belangrijk dat je zo vaak mogelijk, het liefst elke dag of als dat echt niet kan, om de dag, inlogt. Maar jij moet uiteindelijk het moeilijkste werk doen: Jij moet stoppen met roken en het volhouden! En uQuit wil je daar graag bij helpen!

 

 

Download page

Home

Hoe werkt uQuit(naar help)

 

 

Wat doet uQuit? Waarom uQuit? | Hoe lang duurt het? | Ik wil stoppen met roken?| uQuit en onderzoek| Naar Boven

 

Ik wil stoppen met roken

  Daily sudoku sudoku book
Copyright © 2004 Ronen Azachi. All rights reserved.